پاورپوینت نگاه و بررسی به شرکت تولیدی تک ماکارون از دیروز تا امروز
در قالب pptx, و در 17 اسلاید و قابل ویرایش
قسمتی از متن فایل::
احمد صادقیان بنیانگذار شرکت تولیدی تک ماکارون
رییس انجمن ملی تولیدکنندگان ماکارونی
برند تک ماکارون در سال ۱۳۷۳ زمانی که هنوز خبری از ماشین آلات صنعتی تولید ماکارونی و محصولاتی مانند آن در ایران نبود توسط خانوادههای صادقیان، کرمانیان، کرمان شاهانی و میثمی با هدف تهیه غذای سالم و با خریداری پیشرفتهترین ماشین آلات و فنآوری روز دنیا از کشور سوئیس تاسیس شد
علامت تجاری تک ماکارون در مهرماه سال ۱۳۷۷ با تنوع بالغ بر ۵ محصول رشتهای و ۱۰ محصول فرمی در کشور توزیع شد.
سعید آقا صادقیان مدیر عامل شرکت تک ماکارون بر این اعتقاد است که طراحی لوگو ساده و فانتزی برند تک ماکارون که توسط آقای بیژن جناب طراحی شده، جدا از محصولات متنوع آن باعث ماندگاری آن در اذهان ایرانی شده است.
غلات و فراورده های آن امروزه نقش بسیار مهمی در تغذیه و تامین مواد غذایی مردم دنیا ایفا میکند. مهمترین فرآورده تامین شده از غلات از لحاظ تنوع در شکل ارزش تغذیه ای و روش مصرف ماکارونی است. در سال 1373 و اندکی پس از تحولات تکنولوژی صورت گرفته در جهان در راستای تولید بهداشتی و تغذیه ای ماکارونی در مقیاس انبوه، شرکت تولیدی تک ماکارون با هدف تهیه غذای سالم و کافی اقدام به خریداری و تاسیس پیشرفته ترین ماشین آلات و فن آوری روز دنیا از کشور سوئیس نمودند. این ماشین آلات قادر بودند کیفیت برتر ماکارونی را بصورت پیوسته، همراه با استانداردهای ملی و بین المللی تولید و بسته بندی نمایند.
محصولات این شرکت معظم در مهرماه 1377 با تنوعی بالغ بر 5 محصول رشته ای و 10 محصول فرمی و بصورت انبوه در کلیه نقاط کشور توزیع و در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفت. کیفیت منحصر بفرد محصولات، ارزش تغذیه ای بالا، بسته بندی زیبا و جذاب باعث شد تا محصولات تک ماکارون منطبق با اکثریت سلیقه ها و ذائقه ها قرار گرفته و اقبال عمومی را به همراه داشته باشد
تصاویر همه اسلایدهای پاورپوینت
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643