مقاله توهين و جراِیم در فضاي مجازي ,

menuordersearch
academixfile.ir
قبلی
بعدی

مقاله توهين و جراِیم در فضاي مجازي

(0)
(0)

مبانی نظری

مقاله توهين و جراِیم در فضاي مجازي
رنگ و مدل کالا
مبانی نظری
تعداد
+
_
عدد
19,000 تومان
موجود

توضیحات

مقاله توهين و فتراء در فضاي مجازي

در قالب word ودر 15 صفحه و قابل ویرایش

 

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
اهمیت جرم توهین
تعریف توهین
اهمیت توهین رایانه ای
اهمیت جرایم رایانه ای
فضای سایبر
انواع جرائم سایبری
عمده ویژگی های فضای سایبر
ویژگی های خاص جرائم رایانه ای و علت جرم انگاری آنها
توهین رایانه ای
بررسی حقوقی
عنصر قانونی توهین رایانه ای
عنصر مادی توهین رایانه ای
عنصر معنوی توهین رایانه ای
مجازات جرم توهین رایانه ای
محل وقوع جرم و دادگاه صالح جهت رسیدگی
نتیجه گیری
منابع

 

 

انواع جرائم سایبری
1)    جرائمی که مستقیما یک دستگاه رایانه یا سیستم های آن را هدف قرارمی‌دهند، مانند نفوذ و رمز شکنی.
2)    جرائمی که در آنها از رایانه به عنوان یک رسانه استفادهمی‌شود، مانند قمار از طریق اینترنت.
3)    جرائمی که رایانه صرفا محل حادث شدن جرم بوده است، مانند نمایش یک آگهی غیر مجاز به منظور جذب مشتری به محلفروش. (شیرزاد، 1388: ص 114)


فضای سایبر
فضای سایبر، فضایی گسترده و وسیع و مؤثر است که در کلیه فعالیت های بشر رو به رشدمی‌تازد به طوری که گاهی اوقات انسان را به بعد غیر مادی جهان نزدیک ترمی‌کند. فضایی کاملا متفاوت از آنچه که تاکنون درگیر آن بوده ایم و چنان است که گاهی یک انسان بتواند میلیون ها انسان دیگر را در عرض مدت بسیار کوتاهی غافل گیر نماید و سر نوشت آنها را از مسیری به مسیر دیگر سوق دهد. (شیرزاد، 1388:ص 101) اینترنت همه جا واسطه ها را حذف می‌کند (ال دریفوس، 1383:ص 44) بنابراین گاهی برنده تر از شمشیر عمل می‌کند و به عنوان وسیله ای در ارتکاب جرائمی چون هتک حرمت مورد استفاده قرار میگیرد. اما با این حال هیچ کس بومی فضای سایبر نیست، همه ما مهاجری هستیم، شبکه را اشغالمی‌کنیم و ظاهر اینترنت را تغییرمی‌دهیم. (زمانی و بهراملو، 1386:ص 313)

اهمیت توهین رایانه ای
اهمیت توهین در فضای مجازی، از آنجا ناشی می‌شود که زمان انتشار یک مطلب اهانت آمیز در سراسر شبکه در یکلحظه بسیار کوتاه بیش از چند کشور و به عبارتی چند میلیون سایت درگیرمی‌شوند. اخیرا نیز در خصوص توهین به مقدساتدینی و ترویج فساد و فحشا، سایت های اینترنتی جدیدی مثل سایت سه کاف توسط معاندان و مخالفان داخلی و خارجی ویاافراد ناآگاه و منحرف به شدت رایج شده است. (شیرزاد، 1388:ص 99)
از آنجایی که در توهین خشونت در گفتار شرط نیست پس لزوما توهین، شفاهی نیست. لذاتوهین کتبی نیز جرم است ولزومی ندارد توهین یا الفاظ اهانت آمیز حتما روی تکه ای کاغذ ملموس نوشته شوند یا روی دیوار، زمین یا داخل محتویات روزنامه ها و نشریات آورده شوند، بلکه توهین به صورت مطالب مندرج در اینترنت نیز توهین کتبی است. به عبارت دیگر، توهین در فضای مجازی اگر به صورت نوشته عرضه شود توهین لفظی کتبی است. از سوی دیگر حضوری بودن در توهین شرط نیست. توهینمی‌تواند در غیاب شخص مورد توهین ولی در حضور دیگران صورت پذیرد، پس توهین اینترنتی نیزمی‌تواند درحضور شخص (در صورتی که فرد مقابل مانیتور قرار داشته باشد و مطلب اهانت آمیز را در همان لحظه مشاهده کند.) یادر غیاب شخص و در حضور دیگران ارتکاب یابد. (زیرا اینترنت بی حد ومرز است و در آن واحد جمعیت کثیری به آن دسترسی دارند).

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

whatsuptelegrammailpinterest
logo

استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643