پاورپوینت آناتومی - خلف صفاق، کلیه ها و حالب ها از دیدگاه جراحی
در قالب pptx و در 50 اسلاید و قابل ویرایش
فهرست مطالب
خلف صفاق
دیواره خلفی شکم
عضلات خلفی و فاشیای کمری پشتی Lumbodorsalf
آئورت شکمی و شاخه هایش
ورید اجوف تحتانی
د ) پیجش آپاندیس بیضه
ساختمانهای عصبی
اعصاب سوماتیک Somatic
کولون( Colon
غدد فوق کلیوی Adrenal Glands
درمان
درمان پریاپیسم ایسکمیک
درمان پریاپسیم در مبتلایان به آنمی سیکل سل
درمان پریاپیسم عود کننده stuttering
کلیه ها و حالب ها کلیه ها
آناتومی میکروسکوپی از گلومرول تا لوله های جمع کننده
حالب ها
عروق خونی و لنفاتیک حالب
عصب گیری کلیه ها و حالبها
بافت های نرم لگن
عضلات لگن
مثانه
پروستات
ترومای مثانه
مجرا در مردان
مجرا در زنان
ناحیه اینگوینال
کیسه های منوی و وازدفران
پرینه
آلت تناسلی Penis
بيضه
خلف صفاق دیواره خلفی شکم خلف صفاق از جلو محدود به صفاق و محتویات آن است و از قفسه سینه توسط دیافراگم جدا می.شود در قسمت تحتانی در مجاورت قسمت خارج صفاقی لگن است. دیواره های شکم محدوده های خلفی و جانبی خلف صفاق را میسازد و برشهای جراحی از طریق پهلو مستقیم ترین مسیر برای دستیابی به ساختمانهای خلف صفاق است.
عضلات خلفی و فاشیای کمری پشتی Lumbodorsalf
وقتی از خط وسط در. خلف شروع کنیم فاشیای کمری پشتی از مهره های کمری شروع میشود. این فاشیا بسیار سخت و ضخیم است و به صورت سه لایه جدا قابل تشخیص است لایه خلفی که از زواید مهرهای Spinous process مهره های کمری منشأ میگیرد، به شکل سطحی ترین لایه در روی عضلات پشت قرار میگیرد و پوشش خلفی عضله ساکرواسپینالیس را ایجاد میکند .
عضله لاتیسموس دورسی از طرف داخل از این آپونوروز قوی منشأ میگیرد و به طور مایل به طرف بالا و پهلو گسترش پیدا کرده و به استخوان بازو میچسبد و عضلات فوقانی داخلی پهلو را میپوشاند. لایه های میانی و قدامی فاشیای کمری پشتی از روی زوائد عرضی مهره های کمری منشأ میگیرد لایه میانی فاشیا، عضله ساکرواسپینالیس را از عضله مربع کمری در ) ( قدام جدا می.کند هر سه لایه فاشیای کمری پشتی به هم متصل شده یک آپونوروز ضخیم را در خارج عضله مربع کمری تشکیل میدهند و سپس به طرف قدام و طرفین گسترش یافته و با آپونوروز عضله عرضی شکم مجاور می.شوند در موازات لبه خارجی عضلات ساکرواسپینالیس و مربع کمری روی فاشیای کمری پشتی جایی که اولین فیبرهای عضله عرضی شکم شروع میشوند میتوان یک برش عمودی ایجاد کرد. با این برش میتوان بدون بریدن عضلات به خلف صفاق و کلیه دسترسی پیدا کرد به این برش لومبوتومی خلفی یا کمری پشتی میگویند
درمان پریاپیسم عود کننده stuttering
در این مورد اگرچه هر اپیزود ممکن است کمتر از ۴ ساعت طول بکشد اما مراجعات مکرر به اورژانس زندگی فرد را مختل می.کند در این مورد درمان هر اپیزود همانند موارد معمول انجام میشود ولی هدف اصلی جلوگیری از عود است برای این منظور اقدامات زیر توصیه شده است .
۱. کاهش تستوسترون خون در افراد بالغ با استفاده از آگونیستها یا آنتاگونیستهای GnRH یا مهار کنندههای - آلفا ردوکتاز ( فیناستراید ) و آنتی آندروژن ها دوز و مدت مصرف این داروها به درستی مشخص نشده و ممکن است بین چند هفته چند سال طول بکشد. مصرف این داروها در حوالی سن بلوغ ممنوع است .
۲-آگونیستهای آدرنرژنیک مانند سودوافدرین و فنیل افرین دیگوکسین ( mg / d ۰ / ۰-۲۵ / ۵ )
۴ - تربوتالین
۵-گاباپنتین mg ۳۰۰ روزانه .
۶- باکلوفن فرم خوراکی آن اثر چندانی در پریاپیسم راجعه ندارد. اما شکل اینتراتکال آن مؤثر است .
۷- هیدروکسی اوره در مبتلایان به آنمی سیکل سل نقش این دارو به عنوان جلوگیری از عود پریاپیسم محدود است .
۸- مهار کننده های فسفودی استراز تیپ ۵ این دارو با دوز کم ( سیلدنافیل mg / d ۲۵، روزانه تادالافیل mg ۵ سه بار در هفته باید وقتی شروع شوند که الت در حالت ارکشن نباشد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643