پاورپوینت فصل دهم 10 (همسانی شناختی و انگیزش اجتماعی) کتاب انگیزیش و هیجان دکتر زهره مجد آبادی فراهانی
در قالب ppt و در 11 اسلاید و قابل ویرایش
توضیحات::
مقدمه
در این فصل به دو موضوع اصلی پرداخته خواهد شد. در وهله اول خواهیم دید که برخی موقعیت ها میتوانند موجب ناهمسانی در افکار یا رفتارهای یک شخص شوند که به نوبه خود، حالت هایی انگیزشی ایجاد میکند که شخص را به حل کرن ناهمسانی سوق میدهد. در وهله بعد، تاثیرموفقیت های اجتماعی را بر انگیزه ها و رفتارمان را بررسی خواهیم کرد. قسمت اعظم آنچه در این فصل مطالعه خواهید کرد، در حیطه روان شناسی اجتماعی قرار میگیرد.لا وجود این فقط در مورد پژوهش هایی سخن خواهیم گفت که نقش موفقیت های اجتماعی را در فعال سازی و جهت دهی رفتار بررسی میکنند.
رویکرد همسانی شناختی در رویکرد همسانی شناختی گروهی از نظریه ها قرار میگیرند که فرض مشترکی دارند و آن مبنی بر این است که انسان ها ترجیح میدهند در شناخت ها، نگرش ها و رفتارهایشان همسانی باشد. نظریه های همسانی شناختی با این اندیشه آغاز شدند که ناهمسانی بین افکار، باورها، نگرش ها و رفتار میتواند انگیزش ایجاد کند. این انگیزش اغلب شبیه به حالت تنش درک میشود؛ آزارنده است و رفتارهایی را فعال میکند که به کاهش تنش اختصاص مییابند. بدین ترتیب، نظریه های همسانی شناختی، نظریه های تعادل حیاتی هستند؛ بدین معنا که حالت بهینه برای فرد حالتی است که در ان افکار، باورها، نگرش ها و رفتار های او با یکدیگر هماهنگ باشند.
نظریه تعادل اولین نظریه رسمی همسانی شناختی را فریتز هاید مطرح کرد. هایدر بر این باور بود که این تمایل در انسان وجود دارد که روابط بین اشخاص، اشیا، یا هرو متعادل باشد و به این دلیلبه این نظریه اغلب نظریه تعادل میگویند. در نظریه تعادل روابط بین اشخاص و اشیا، مثبت و یا منفی است. برای مثال، روابط مثبت ممکن است شامل دوست داشتن یا تعلق داشتن باشد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643