پاورپوینت فصل دوازدهم 12 کتاب مدیریت اسلامی(نظارت و کنترل ) مولف مسعود احمدی
در قالب ppt و در 12 اسلاید و قابل ویرایش
قسمتی از متن فایل::
مقدمه
وظیفه ی کنترل به عنوان آخرین وظیفه ی مدیر است که با دیگر وظایف شـامل برنامه ریزی، سازماندهی و هدایت و رهبری ارتباط دارد و با اقدامات اصلاحی مجموعه ی امور تنظیم میگردد. بدون نظارت و کنترل، مدیران نمیتوانند بفهمند که کدام بخش از کارشان، به طور اثربخش و کارآمد انجام شده است. بر این اساس کنترل وظیفه ای است که دایره ی مدیریت را به یک دایره ی کامل تبدیل میکند .
تعریف و اهمیت کنترل در حقیقت نظارت و ارزشیابی و یا کنترل جزء جدایی ناپذیر یک نظام یا سیستم است و بدون نظارت و کنترل، نظام و یا سیستم فرو است. نظارت و کنترل میتواند به عنوان ابزار مهم و ارزشمند برای اصلاح جهت پیشرفت و حرکت به سمت کمال، مؤثر واقع شود. اگر بخواهیم تعریفی از کنترل ارائه نماییم، مـی تـوان گفت : کنترل عبارت است از فرآیند ارزیابی اقدامات انجام شده در تناسب با برنامه ها و اهداف تعیین شده، جهت تشخیص احتمالی انحرافات و اصلاح آن.
تعیین معیار یا شاخص عملکرد، اندازه گیری عملکرد یا عملیات، مقایسه ی عملکرد با معیار تعیین شده و انجام اقدامات اصلاحی است.
تعيين معيار عملکرد : در گام اول باید معیار یا شاخص لازم تعیین گردد. معیارها ممکن است کمی مثل، هزینه، سود و نظایر آن و یا کیفی مثل رضایت کارکنان، رضایت مشتریان و نظایر آن باشد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643