پاورپوینت فصل دوم 2 (پایه های شکل گیری روان شناسی علمی ) کتاب روانشناسی ژنتیک تحول روانی از تولد تا پیری نوشته محمود منصور
در قالب ppt و در 62 اسلاید و قابل ویرایش
فهرست مطالب
زیر ساخت های عمده ی روانشناسی تحولی در مهدهای اصلی
پیشرفت ها در نیمه ی دوم قرن بیستم: استقرار و گسترش روانشناسی تحولی
پیامدهای جنگ جهانی دوم
گسترش روانشناسی تجربی به کار بسته
پیشرفتهای (عصب -فیزیولوژی) و (عصب-شناسی)
نظریه ارتباط یا اطلاع و دانش (فرمانگری)
استقرار و گسترش روانشناسی ژنتیک
قسمتی از متن فایل::
در این مبحث به اختصار و با در نظر گرفتن جریانهای اصلی به کوشش های بنیانگذاران روانشناسی و آثار و پدیده ها و نظریه های مهمی که پایه های روانشناسی را استوار ساخته اند اشاره میکنیم و در این میان به ذکر تحول روانشناسی در کشورهای آلمانی زبان، انگلستان، فرانسه و فرانسوی زبان، آمریکا و روسیه اکتفا میکنیم.
ایالات متحده آمریکا
به گفته ی بورینگ روانشناسی در آمریکا تن خود را از آزمایشگران آلمانی و روح خود را از داروین به ارث برده است و به دنبال این راه آغازین به تمامی گستره ی این علم نوین دست یافته است.
یک) ویلیام جیمز که نظریه ی بدنی او در مورد هیجانها معروف خاص و عام است با آن که آثار خود را در جهت فلسفه به اتمام رسانیده و موجد مکتب پراگماتیزم است، مع ذلک از بانیان روانشناسی در آمریکاست.
از نظر عده ای به منزله ی اولین آزمایشگاه روانشناسی در جهان محسوب میشود. اما جیمز استانلی هال را به استفاده از مکتب وونت ،تشویق کرده است و حال آنکه ثورندایک اولین آزمایشگاه های خود را نزد جیمز به انجام رسانیده است.
دو) در همین جهت و همراه با جیمز روانشناس بزرگ دیگری به نام دیویی در راه ایجاد نظام کنشی گام برمیدارد، مکتب دیویی به مکتب شیکاگو معروف است. این مکتب در واقع علیه اتم نگری یا جستجوی عناصر هشیاری قیام میکند. از نظر دیویی آنچه مهم است عناصر واکنش یا جمع آنها نیست، بلکه هماهنگی آنهاست.
مکتب شیکاگو مسائل روانی در چارچوب هشیاری به سبکی جدید با دیویی و سپس ادامه دهنده ی راه وی، آنجل، مطرح میشوند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643