پاورپوینت فصل سوم 3 (بازارهای انرژی الکتریکی ) کتاب مبانی اقتصاد ی سیستم قدرت تالیف کرشن ترجمه دکترحسن منصف ,

menuordersearch
academixfile.ir
قبلی
بعدی

پاورپوینت فصل سوم 3 (بازارهای انرژی الکتریکی ) کتاب مبانی اقتصاد ی سیستم قدرت تالیف کرشن ترجمه دکترحسن منصف

(0)
(0)

پاورپوینت

پاورپوینت فصل سوم 3 (بازارهای انرژی الکتریکی ) کتاب مبانی اقتصاد ی سیستم قدرت تالیف کرشن ترجمه دکترحسن منصف
رنگ و مدل کالا
پاورپوینت
تعداد
+
_
عدد
35,000 تومان
موجود

توضیحات

پاورپوینت فصل سوم 3 (بازارهای انرژی الکتریکی ) کتاب مبانی اقتصاد ی سیستم قدرت تالیف کرشن ترجمه دکترحسن منصف

در قالب ppt و در 41 اسلاید و قابل ویرایش

 

 

فهرست مطالب
۱-۳ مقدمه
۲-۳ تفاوت میان یک مگاوات ساعت برق و یک بشکه نفت چیس
۳-۳ ضرورت یک بازار لحظه ای مدیریت شده
بازارهای آزاد انرژی الکتریکی
٣-٤-١ مبادله دو جانبه
٣-٤-٢ حوضچه برق
٣-٤-٣ مقایسه حوضچه با مبادله دو جانبه
- بازار لحظه ای مدیریت شده
۱-۵-۳ دست یابی به منابع متعادل ساز
۲-۵-۳ بسته شدن بازار
۳-۵-۳ عملکرد بازار لحظه ای مدیریت شده
٣-٤٥ تعامل میان بازار لحظه ای مدیریت شده و بازارهای دیگر
٣-٦ فرایند تسویه

 

 

 

۱-۳ مقدمه
برای ساده سازی در مطالعه اولیه بازار برق فرض میکنیم همه مولدها و بارها به یک باس وصل میباشند یا توسط یک شبکه بدون تلفات با ظرفیت بینهایت به هم متصل هستند. با این فرض فعلاً از پیچیدگی ناشی از شبکه انتقال و توزیع صرف نظر نموده صرفاً بر مبادله انرژی الکتریکی تمرکز میکنیم چون در حال حاضر ذخیره سازی انرژی الکتریکی در مقیاس بزرگ اقتصادی نیست این انرژی باید همزمان با تولید به مصرف برسد. بنابراین مبادله انرژی الکتریکی به معنای تحویل مقدار معینی مگاوات ساعت در طی بازه زمانی مشخصی است. طول این بازه زمانی بسته به کشور یا منطقه آن بازار نوعاً یک ساعت نیم ساعت با ۱۵ دقیقه است از آنجا که انرژی الکتریکی تحویلی در یک بازه کالایی متفاوت از انرژی تحویلی در بازه دیگر است، لذا معمولاً قیمت برای هر بازه متفاوت است اما تقاضا به صورت منظم در ابتدای هر بازه تغییر نمی‌کند و تغییراتی پیوسته نیز دارد بنابراین برای حفظ توازن ،سیستم برخی تنظیمات در تولید باید در فواصل زمانی بسیار کوتاه تری انجام شود. اگر چه جنین تنظیم هایی به صورت مبادله انرژی تحقق می‌یابند، اما بهتر است به جای کالا، به عنوان خدمات به آنها نگریست بررسی تفصیلی آنها را به فصل ۵ موکول می‌کنیم.
3-2- تفاوت میان یک مگاوات ساعت برق و یک بشکه نفت چیست؟
توسعه بازار برق بر این پیش فرض مبتنی است که با انرژی الکتریکی نیز میتوان بسان یک کالا رفتار کرد. اما تفاوتهایی مهم میان انرژی الکتریکی و دیگر کالاها .مانند یک پیمانه گندم بشکه نفت یا حتی متر مکعب گاز وجود دارد این تفاوتها اتری اساسی بر سازماندهی و قوانین بازار برق دارند.


ممکن است گفته شود که در مورد گاز نیز مبادله توسط یک سیستم فیزیکی اتفاق می‌افتد که کالا در آن تجمیع می‌شود و تقاضا نیز متناوب است اما میزان انرژی ذخیره شده در لوله های گاز بسیار بیشتر از میزان انرژی جنبشی ذخیره شده در واحدهای تولید برق می.باشد بنابراین مدت زیادی طول میکشد تا عدم تعادل میان تولید و مصرف گاز به فروپاشی شبکه گاز منتهی شود که بر خلاف عدم تعادل در سیستم قدرت میتوان آن را از طریق سازوکار بازار اصلاح کرد.
3-3- ضرورت یک بازار لحظه ای مدیریت شده
همان گونه که در فصل ۲ بحث شد بازار محیطی است که برای تعامل میان خریدار و فروشنده و توافق آنها بر روی مبادلات طراحی شده است. این تعاملات به تدریج به تعادلی منجر می‌شود که در آن قیمت بازار تسویه و عرضه با تقاضا برابر میگردد اگر قرار باشد انرژی الکتریکی از طریق چنین بازار آزاد آرمانی مبادله شود تعادل بین تولید و مصرف انرژی الکتریکی باید از طریق تعامل مستقیم خریدار و فروشنده حاصل گردد.
در این بازار آرمانی مصرف کنندگان بزرگ و خرده فروشان انرژی الکتریکی را از شرکتهای تولید میخوند آنها همچون همه مصرف کنندگان منطقی باید میزان نیاز خود را تخمین بزنند. بدین منظور قبل از عقد هرگونه قراردادی میزان مصرف خود با مشتریان خود را برای هر بازه بازار یک ساعت نیم ساعت یا ۱۵ دقیقه پیش بینی میکنند مولدها به نوبه خود تولید واحدهای خود را برنامه ریزی میکنند تا در زمان توافق شده انرژی فروخته شده را تحویل دهند. هر مولد سعی دارد که هزینه تولید خود را حداقل سازد. اما در عمل، مسائل چندان ساده نیست هیچ یک از طرفین نمی‌توانند همه الزامات قراردادی خود را با اطمینان و دقت کامل برآورده سازند. اولاً تقاضای واقعی گروهی از مصرف کنندگان هرگز دقیقاً برابر مقدار پیش بینی شده نیست. ثانیاً مشکلات غیر قابل پیش بینی غالباً مانع از تحویل انرژی مقرر به مصرف کنندگان می‌شود.

 

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

whatsuptelegrammailpinterest
logo

استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643