پاورپوینت فصل سوم 3 (تاب آوری آموختنی، اکتسابی یا ذاتی )کتاب تاب آوری و نقش آن در ارتقلای سلامت روان نویسندگان اسماعیل عباسی زاغه و مریم لطیفیان ,

menuordersearch
academixfile.ir
قبلی
بعدی

پاورپوینت فصل سوم 3 (تاب آوری آموختنی، اکتسابی یا ذاتی )کتاب تاب آوری و نقش آن در ارتقلای سلامت روان نویسندگان اسماعیل عباسی زاغه و مریم لطیفیان

(0)
(0)

پاورپوینت

پاورپوینت فصل سوم 3 (تاب آوری آموختنی، اکتسابی یا ذاتی )کتاب تاب آوری و نقش آن در ارتقلای سلامت روان نویسندگان اسماعیل عباسی زاغه و مریم لطیفیان
رنگ و مدل کالا
پاورپوینت
تعداد
+
_
عدد
25,000 تومان
موجود

توضیحات

پاورپوینت فصل سوم 3 (تاب آوری آموختنی، اکتسابی یا ذاتی )کتاب تاب آوری و نقش آن در ارتقلای سلامت روان نویسندگان اسماعیل عباسی زاغه و مریم لطیفیان

در قالب pptx و در 19 اسلاید و قابل ویرایش

 

 

قسمتی از متن فایل::

 

تاب آوری به معنای توانایی مقابله با شرایط دشوار و پاسخ انعطاف پذیر به فشارهای زندگی روزانه است. تاب آوری، استرس را محدود نمی‌کند مشکلات زندگی را پاک نمی‌کند، بلکه به افراد قدرت می‌دهد تا با مشکلات پیش رو مقابله سالم داشته باشند بر سختیها فائق آیند و با جریان زندگی حرکت کنند. برخی افراد به طور طبیعی دارای این ویژگی هستند اما خبر خوب این است که این ویژگی در انحصار عده ای معدود نیست و به نظر متخصصان سایر افراد نیز قادرند تاب آوری را بیاموزند و آن را ارتقاء دهند تاب آوری توانایی یا پیامد سازگاری موفقیت آمیز با شرایط استرس زا و چالش برانگیز است.
تاب آوری آموختنی است. شاید فکر کنید افراد تاب آور از بن و ریشه این گونه به دنیا آمده اند و قابلیت تطابق و انعطاف پذیری بالایشان خدادادی است اما این برداشت غلط است. ویژگی تحمل بالا و قابلیت تطابق، یک مهارت است که می‌توان آن را آموخت همان طور که قهرمانان المپیک از شکم ما در قهرمان زاده نشده اند نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که درست است تاب آوری بهقابلیت تطابق انسان در مواجهه با بلایا یا فشارهای جان کاه غلبه یافتن و حتی تقویت شدن با آن تجارب اطلاق میشود اما این خصیصه در کنار تواناییهای درونی شخص و مهارتهای اجتماعی او و همچنین در تعامل با محیط تقویت میشود توسعه می‌یابد و به عنوان یک ویژگی مثبت متبلور می‌شود. نتیجه اینکه تاب آوری در هر سن و در هر سطحی رخ میدهد و سازه ای شناختی و قابل آموزش است. یعنی تاب آوری پدیدهای ذاتی نیست بلکه از طریق ،تمرین ،آموزش، یادگیری و تجربه حاصل می‌شود.
 
بطور کلی افرادی که در شرایط سخت و طاقت فرسا و در مواجهه با مشکلات قدرت مدیریت و کنترل بهتری از خودشان نشان میدهند و کمتر دچار آسیب میشوند دارای خصلت های رفتاری مشخصی هستند که در ادامه آنها را توضیح می‌دهیم.


چالش پذیری: افرادی که علی رغم پشت سر گذاشتن حوادث زندگی تسلیم بیماری ها و عوارض منفی آن نمی‌شوند. افرادی هستند با سرسختی روانی که برای آنها وجود چالش در زندگی امری طبیعی است.
موثر بودن : اگر برای شما مشکلی اتفاق بیافتد مثلا ورشکسته شوید سیل خانه تان را ببرد بیمار شوید، یکی از عزیزانتان را از دست بدهید همه این اتفاقات دردناک و سخت است و حتی اگر تجربه نکرده باشیم هم باز ما را دچار درد و ناراحتی میکند اما مسئله اینجاست هنگام بروز این اتفاقات ما خودمان را چگونه می‌بینم آیا خود را موثر و تاثیر گذار میبینم یا فردی محکوم به شکست که تماما توسط اتفاقات خارجی و محیط اطراف کنترل میشود و از خودش اراده ندارد.
عزت نفس : من بارها و بارها و بارها در زندگی شکست خورده ام و این دلیل موفقیت من است. (مایکل جوردن) عزت نفس محصول باور و احساس ماست باور همان قضاوتی است که ما از ارزش های کلی عادت ها و توانایی هایمان داریم .
خوش بینی : افراد خوش بین همواره در انتظار رخ دادن اتفاقهای خوشایند در زندگیشان هستند. آنها کسانی هستند که با سختیهای دنیا کنار می‌آیند و در شکست دنبال نقاط مثبت میگردند.
امید : جایی که برای کرم ابریشم آخر دنیاست، پروانه به دنیا می‌آید.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

whatsuptelegrammailpinterest
logo

استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643