پاورپوینت فصل سیزدهم 13 (تعارض مذاکره و رفتار بین گروهی ) کتاب رفتار سازمانی مفاهیم نظریه ها کاربرد ها جلد دوم استیفن پی رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی چاپ بیست و دوم ,

menuordersearch
academixfile.ir
قبلی
بعدی

پاورپوینت فصل سیزدهم 13 (تعارض مذاکره و رفتار بین گروهی ) کتاب رفتار سازمانی مفاهیم نظریه ها کاربرد ها جلد دوم استیفن پی رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی چاپ بیست و دوم

(0)
(0)

پاورپوینت

پاورپوینت فصل سیزدهم 13 (تعارض    مذاکره و رفتار بین گروهی ) کتاب رفتار سازمانی مفاهیم نظریه ها کاربرد ها جلد دوم استیفن پی رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی چاپ بیست و دوم
رنگ و مدل کالا
پاورپوینت
تعداد
+
_
عدد
35,000 تومان
موجود

توضیحات

پاورپوینت فصل سیزدهم 13 (تعارض  مذاکره و رفتار بین گروهی ) کتاب رفتار سازمانی مفاهیم نظریه ها کاربرد ها جلد دوم استیفن پی رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی چاپ بیست و دوم

در قالب pptx و در 22 اسلاید و قابل ویرایش

 

 

فهرست مطالب
تعارض، مذاکره و رفتار بین گروهی
ارائه تعریفی از تعارض
سیر تکاملی اندیشه‌ی تعارض
دیدگاه سنتی
دیدگاه روابط انسانی
دیدگاه تعامل
تعارض: سازنده و ویرانگر
فرایند تعارض
مذاکره یا چانه زدن
استراتژی مذاکره
فرایند مذاکره
مرحله‌ی یکم: مخالفت‌های بالقوه
مرحله‌ی دوم: بروز تعارض
مرحله‌ی سوم: قصد یا نیت
مرحله‌ی چهارم: رفتار
مرحله‌ی پنجم: ره‌آورد
مسأله‌هایی که در فرایند مذاکره مطرح است
از مفاهیم تا کاربردها: مذاکره و چانه زدن
روابط بین گروه‌ها
عواملی که بر روابط بین گروه‌ها اثر می‌گذارند

 

 

 

تعارض، مذاکره و رفتار بین گروهی از مهم‌ترین مفاهیم در مدیریت و رفتار سازمانی هستند. این موضوعات به طور مستقیم بر عملکرد سازمان‌ها، روابط کاری و بهره‌وری تأثیر می‌گذارند. درک صحیح این مفاهیم و مهارت در مدیریت آنها برای مدیران و کارکنان در تمام سطوح سازمانی ضروری است.

در این ارائه، ما به بررسی عمیق این موضوعات می‌پردازیم، از تعریف تعارض گرفته تا استراتژی‌های مذاکره. هدف ما ارائه دیدگاهی جامع و کاربردی است که به شما کمک می‌کند تا این مفاهیم را در محیط کار خود به طور مؤثر به کار گیرید.

 


سیر تکاملی اندیشه‌ی تعارض
دوران باستان
در این دوره، تعارض عمدتاً به عنوان یک نیروی مخرب دیده می‌شد. فیلسوفانی مانند افلاطون و ارسطو بر اهمیت هماهنگی و اجتناب از تعارض تأکید داشتند.
دوران مدرن
با ظهور علوم اجتماعی، دیدگاه‌های جدیدی نسبت به تعارض شکل گرفت. نظریه‌پردازانی مانند مارکس، تعارض را به عنوان نیروی محرک تغییر اجتماعی معرفی کردند.
قرون وسطی
در این دوره، تعارض اغلب در چارچوب مذهبی و اخلاقی تفسیر می‌شد. تعارض به عنوان نتیجه‌ی گناه یا انحراف از ارزش‌های اخلاقی دیده می‌شد.
دوران معاصر
امروزه، تعارض به عنوان یک پدیده‌ی پیچیده و چند بعدی شناخته می‌شود که می‌تواند هم سازنده و هم مخرب باشد. تمرکز بر مدیریت مؤثر تعارض به جای اجتناب از آن است.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

whatsuptelegrammailpinterest
logo

استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643