پاورپوینت فصل ششم 6 (دفتر روزنامه ودفتر کل ) کتاب اصول حسابداری جلد اول دکتر عزیز نبوی ,

menuordersearch
academixfile.ir
قبلی
بعدی

پاورپوینت فصل ششم 6 (دفتر روزنامه ودفتر کل ) کتاب اصول حسابداری جلد اول دکتر عزیز نبوی

(0)
(0)

پاورپوینت

پاورپوینت فصل ششم 6 (دفتر روزنامه ودفتر کل  ) کتاب اصول حسابداری جلد اول دکتر عزیز نبوی
رنگ و مدل کالا
پاورپوینت
تعداد
+
_
عدد
35,000 تومان
موجود

توضیحات

پاورپوینت فصل ششم 6 (دفتر روزنامه ودفتر کل ) کتاب اصول حسابداری جلد اول دکتر عزیز نبوی

در قالب pptx و در 31 اسلاید و قابل ویرایش

 

 

فهرست مطالب

دفتر روزنامه ودفتر کل
ثبت معاملات در دفتر روزنامه
علل و موجبات استفاده از دفتر روزنامه
انواع مختلف دفتر روزنامه
شکل دفتر روزنامه عمومی
ثبت معاملات در دفتر روزنامه
نقل اعداد از دفتر روزنامه بدفتر کل
شکل دفتر کل
نقل اعداد از دفتر روزنامه بدفتر کل
اشکال مختلف دفتر کل
            تر از آزمایشی چهار ستونی
دفتر روزنامه چهار ستونی
      ثبت معاملات در دفتر روزنامه چهار ستونی

 

 


⦁  ۱. تمام اطلاعات و توضیحات مربوط بيک داد وستد در دفتر روزنامه در یکجا نشان داده میشود. وقتی معامله ای در دفتر روزنامه ثبت میشود تجزیه و تحلیل و توضیحات مربوط بمعامله مذکور و نام حسابهائی که در نتیجۀ آن بدهکار و بستانکار میشود، در یکجا نوشته میشود؛ و در هر زمان میتوان چگونگی فرد فرد معاملات را در دفتر روزنامه مورد بررسی و مطالعه قرار داد. لکن، اگر معاملات مستقیماً در حسابهای دفتر کل ثبت شود چون در نتیجه هر داد و سند. همان مأخذ .يک يا چند حساب بدهکار و يک يا چند حساب بستانکار و اعداد مربوط بآن داد و ستد در صفحات مختلف دفتر کل ثبت میشود، لذا مطالعه چگونگی معاملات در دفتر کل مشکل خواهد بود. مخصوصاً در مؤسساتی که دارای تعداد زیادی حساب میباشند چنین مطالعه ای در حسابهای دفتر کل عملا ممکن نیست
⦁  .۲ دفتر روزنامه کلیه فعالیتهای مالی مؤسسات را بترتیب تاریخ وقوع آنها نشان میدهد. چنانچه بررسی کلیه فعالیتهای مالی يک مؤسسه در يکروز، يک هفته، يک ماه، يا يک دورۀ معین دیگر مورد نظر باشد این بررسی فقط با ملاحظه و مطالعهٔ دفتر روزنامه امکان خواهد داشت .
⦁  3. استفاده از دفتر روزنامه در جلوگیری از وقوع اشتباه در عملیات دفتر داری کمک میکند اگر در مؤسسه ای دفتر روزنامه مورد استفاده قرار نگیرد رد، و معاملات مستقیماً در حسابهای مربوط در دفتر کل ثبت شود، بسهولت ممکنست اشتباهاتی مانند از قلم افتادن ثبت مبلغ بدهکار یا مبلغ بستانکار، و یا دوبار ثبت کردن بدهکار یا بستانکار يک معامله پیش بیاید. این قبیل اشتباهات هنگام ثبت معاملات در دفتر روزنامه پیش نمیآید؛ زیرا، در ثبت هر معامله در دفتر روزنامه، دفتر دار باین نکته توجه دارد که باید جمع مبالغی که در ثبت معامله مذکور در بدهکار يک يا چند حساب نوشته میشود با جمع مبالغی که در بستانکار يک يا چند حساب ثبت میشود مساوی باشد؛ و کنترل این امر در دفتر روزنامه کاریست بسیار ساده و آسان هر گاه در انتقال اقلام از دفتر روزنامه بدفتر کل نیز نقل یکی ازاعداد از قلم بیافتد با مراجعه مجدد بدفتر روزنامه میتوان رفع اشتباه کرد. اما اگر مؤسسه فاقد دفتر روز نامه باشد یافتن اشتباهات مربوط بثبت اقلام در دفتر بسهولت امکان پذیر نخواهد بود

 

⦁  تعریف دفتر روزنامه
⦁  دفتر روزنامه که گاهی انرا دفتر ثبت اولیه معاملات نیز مینامند عبارت از دفتریست که کلیه فعالیتهای مالی مؤسسات در آن تجزیه و تحلیل تعیین حسابهای بدهکار و بستانکار در هر معامله) و بترتيب تاریخ وقوع ثبت و توضیح داده میشود. ماده ۷ قانون تجارت ایران این دفتر را بشرح زیر تعریف میکند :
⦁  دفتر روزنامه دفتری است که تاجر باید همه روزه مطالبات و دیون و دادوستد تجارتی و معاملات راجع باوراق تجارتی (از قبیل خرید و فروش و ظهر نویسی) و بطور کلی جمیع واردات و صادرات تجارتی خود را بهر اسم و رسمی که باشد و وجوهی را که برای مخارج شخصی خود برداشت میکنند در آن دفتر ثبت نماید .
⦁  هر چند یکبار، و بموجب ماده ۸ قانون تجارت ایران «لااقل هفته ای یکمرتبه، اقلام بدهکار و بستانکار ثبت شده در دفتر روزنامه بحسابهای مربوط در دفتر کل نقل میشود. زیرا، بطوریکه در فصول قبل اشاره شد، با استفاده از نتیجه و مانده حسابهای دفتر کل است که میتوان صورتحسابهای مؤسسات را بهنگام نیاز، و یا در مواقعی که قوانین مملکتی مقرر میدارد، تهیه و تنظیم کرد.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

whatsuptelegrammailpinterest
logo

استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643