پاورپوینت فصل ششم 6 ( فنون و روشهای عملی مداخله تفسیر انتقال و مقاومت در روان درمانی) کتاب کاربرد مقدماتی روش های درمان و مصاحبه نویسنده دکتر عزت الله کرد میرزا نیکوزاده در قالب pptx و در 16 اسلاید و قابل ویرایش
فهرست مطالب
مقدمه
انواع تفسر
درمانگر:
نمایان ساختن نقیض یا تجانس نداشتن بیان احساسی درمان جو با اعمال احساسی او
توصیه هایی برای تسهیل تفسیر و استقرار بینش در درمان جو (تفسیر مناسب)
راهبردهایی جهت کمک به مراجعان برای اکتشاف خویش
حذف فرضیات غلط
انتقال چیست ؟
انتقال متقابل چیست ؟
جنبه های مهم فردی و فرهنگی مقابله با انتقال متقابل فرهنگی
مقاومت و انواع آن
نحوه مواجهه با مکث های کوتاه و طولانی
نحوه مواجهه با سکوت
انواع تفسیر
سه نوع تفسیری که حتی پس از زمان کوتاهی آموزش میتوان از آنها استفاده کرد عبارت اند از :
درمانگر موضوع مبهم و فهم نشدنی ای را روشن و درک شدنی میکند.
اغلب درمان جویان که برای روان درمانی مراجعه میاست ی کنند از علائمی رنج میبرند که برایشان نامفهوم و در نظرشان خطرناک و وحشتناک جلوه می.کند افرادی که دچار، فوبيا، وسواس یا حتی اضطراب و افسردگی هستند، فکر میکنند که قادر به کنترل روان خود نیستند و احتمال دارد « دیوانه » شوند یا اینکه نسبت به دیگران بسیار غیرعادی و متفاوت هستند. وقتی درمان جو متوجه میشود که این حالات بسیار متداول و شایع است و موضوع جدید و غریبی برای درمانگر نیست احساس آرامش میکند. البته اگر درمانگر بتواند علل منطقی و علمی و واقعی این مطالب را برای او روشن، کند، در درمان جو راحتی بیشتری ایجاد میشود بنابراین پس از گذشت چند جلسه درمانگر میتواند نوعی « تفسیر » درباره مثلاً فوبی یا وسواس به درمان جو ارائه دهد مانند این گفته که تحلیلی از ترس بیمارگونه یک درمان جو نسبت به بیرون رفتن از منزل است.
درمانگر:
از حرفهای تو راجع به دوران کودکی چنین به نظر میرسد که مادرت آن قدر نگران خارج شدن تو از منزل، بوده که دنیای بیرون را جای خیلی خطرناکی برایت جلوه داده است. البته این گونه ترسها که برای آن سن پیدا کرده اید برطرف می.شود و اما مشکل شما این است که ترس آن زمان در وجود شما مانده و ادامه پیدا کرده است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643