پاورپوینت فصل نهم 9 (رویکرد انتظار- ارزش) کتاب انگیزیش و هیجان دکتر زهره مجد آبادی فراهانی
در قالب ppt و در 16 اسلاید و قابل ویرایش
توضیحات متن::
مقدمه در خلال نیمه دوم قرن بیستم نظریه هایی از انگیزش پدیدار شدند که بر فرایندهای شناختی چون هدف ها وانتظارات، یاورهای خودکارآمدی و تفسیر رویدادها، تاکید میکردند. به چنین نظریه هایی، نشریه های شناختی میکویند و در فصول نهم تا دوازدهم بر این نظریه ها تمرکز خواهیم کرد. افزون بر این، چونما نسان ها موجوداتی اجتماعی هستیم، افکار، رفتارها و انگیزه های ما اغلب تحت تاثیر افرادی قرار میگیرند که در اطرافمان هستند؛ بنابراین، بسیاری از نظریه هایی که در این بخش توضیح داده خواهند شد، تاثیرات دنیای اجتماعی را در انگیزش بررسی خواهند کرد. این نظریه ها در چهارچوب دیدگاه اجتماعی- شناختی قرار دارند.
1. در خلال نیمه دوم قرن بیستم نظریه هایی از انگیزش به نام نظریه های شناختی پدیدار شدند که بر فرایندهای شناختی تاکید میکردند. 2. اصطلاح شناخت به طور معمول برای توصیف فرایندهایی عقلانی یا ادراکی به کار میرود که هنگام تجزیه و تحلیل، و تعبیر و تفسیر دنیای اطرافمان و افکار و اعمال خودما در درونمان روی میدهند.
رفتار هدفمند تولمن یکی از اولین پیشگامان مطالعه شناخت ادوارد پیس تولمن بود. از نظر تولمن، رفتار یک کل یکپارچگی است، یعنی رفتار را باید در کلیتش بررسی کرد و نباید ان را به بخش های تشکیل دهنده اش تقسیم کرد. در ادامه به نقل از هرگنهان و السبون با نظریه تولمن بیشتر آشنا میشویم. نظریه تولمن را رفتاری نگری هدفمند نلمیده اند؛ زیرا میکوشد رفتارهایی را تبیین کند که به سوی هدف هدایت میشوند یا رفتار هدفمند هستند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643