پاورپوینت فصل نهم اصول مصاحبه بالینی برمبنای DSM.IV.TR جلد اول اصول اساسی مبحث مصاحبه برای اختلالات خاص(اختلالات بالینی)
در قالب ppt , و در 104 اسلاید و قابل ویرایش
فهرست مطالب::
سردرگمی و سوءظن در دمانس
فریب و انکار در سوء مصرف الکل
پرفعالیتی همراه تحریک پذیری در اختلال دوقطبی
سوءظن در اختلال هذیانی
اجتناب در فوبیا
پریشانی و بی اعتقادی در اختلال پانیک
احساسات گزند و آسیب در عقب ماندگی ذهنی (MR)
تنبلی در نارکوپسی
خلاصه
در فصل ۹ نحوه تنظیم راهبردهای استراتژیهای مصاحبه با علایم نشانه ها و رفتارهایی آموزش میشوند که میتوانند رابطه و فرآیند کسب اطلاعات را در برخی اختلالات باليني مختل نمایند. چنین تعدیل و تنظیم استراتژیهایی به شما کمک میکند تا بر برخی مشکلات خاصی که در چنین تشخیصهایی ایجاد میشوند چیره شوید
۱ سردرگمی و سوءظن در دمانس
حتی برای یک مبتدی هم تشخیص دمانس پیش رفته آسان است. بیمار قادر به موقعیت سنجی زمانی و مکانی نیست نمیتواند سه لغت را به یاد بسپارد نمیتواند محاسبه یا هجی کند و یا اسامی ماههای سال را معکوس بازگو کند.
در عوض، تشخیص دمانس در مراحل ،ابتدایی بسیار مشکل است به دلیل ضایعات خفيف منتشر قشری به ویژه در نیمکره غیر غالب) نشانه کلیدی این ضایعات سردرگمی است. این بیمار در موقعیتهای روزمره دچار سردرگمی میشود چرا که آنها را درک نمیکند برای بیمار حوادث روزمره، مانند گردش مجزای تصاویر قطعه ای از یک حلقه فیلم است تصاویر را دریافت میکند اما نمیتواند آنها را با هم متصل کند و به صورت یک عمل یا رفتار ادراک کند. اجزای یک موقعیت را به یاد میآورد ولی نمیتواند آنها را به طور منطقی به یکدیگر مرتبط کند. مثلاً نمیفهمد که از اینکه او و خانواده اش منزل را ترک کردند چه اتفاقی افتاد نمیداند که چرا و چگونه، چیزها، به شیوه خاصی در جایی قرار دارند وقتی عصر به منزل باز میگردد چون خانه به نظرش ناآشنا میآید دچار سردرگمی می.شود غالبا چیزهای تازه را به حالتی از گزند و آسیب بیان میکند:
.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643