پاورپوینت فصل هفتم 7 (اختلال خورد و خوراک) کتاب اختلال های رفتاری و هیجانی مولف دکتر علی مصطفایی و دکتر محمد خانی
در قالب ppt و در 30 اسلاید و قابل ویرایش
فهرست مطالب
هدف کلى
هدفهای یادگیری
مقدمه
۱۷ رشد الگوهای خوردن
۱-۱-۷ رشد بهنجار
۲-۱-۷ عوامل خطر آفرین رشدی
۲-۷ اختلال خورد و خوراک
۷- اختلال هرزه خواری .پیکا
۱-۳-۷- تعریف و توصیف.
۲-۳-۷- ویژگیهای تشخیصی
اختلال
۳-۳-۷ شیوع و سیر
۴-۳-۷ سبب شناسی و درمان
خلاصه فصل هفتم
هدف های یادگیری
ملاکهای اختلال هرزه خواری را نام ببرد.
درمانهای اختلال هرزه خواری را شرح دهد.
اختلال نشخوار را بر اساس 5-DSM تعریف کند.
اختلال بی اشتهایی عصبی را بر اساس 5-DSM تعریف کند.
اختلال پرخوری عصبی و ملاکهای آن را بر اساس 5-DSM توضیح دهد.
گرچه مدتی بیش نیست که اختلالهای شدید خوردن به عنوان نشانه اختلال های روان شناختی در نظر گرفته شده اند اما اسناد مربوط به عادت های عجیب و نامعمول خوردن قرنها وجود داشته است. مصریان باستان معتقد بودند که میتوان با استفاده از داروهای ملین در هر ماه از بروز بیماری جلوگیری کرد. رومی های باستان محلی را برای بالا آوردن غذا در نظر میگرفتند جایی که مردها پیش از پرخوری مجدد - معده خود را پس از افراط در جشن ها پاکسازی میکردند
عادات غذایی مشکل آفرین و تمایل به چند غذایی محدود، از ویژگی های بسیار بارز دوران کودکی است مادران تقریباً / کودکان خردسال زیر ده سال را در غذا خوردن ایرادگیر توصیف میکنند. خوردن توأم با ایرادگیری در میان دختران شایع تر از پسران است اما رابطه آن با بروز اختلالهای خوردن طی نوجوانی یا بزرگسالی روشن نیست. از ۹ سالگی دخترها درباره کم کردن وزن مضطرب تر از پسرها هستند (جاکوبی و همکاران (۲۰۰۴)
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643