پاورپوینت فصل پنجم 5 (نظریه مصرف و پس انداز ) کتاب تئوری اقتصاد کلان 2 محمود روزبهان ,

menuordersearch
academixfile.ir
قبلی
بعدی

پاورپوینت فصل پنجم 5 (نظریه مصرف و پس انداز ) کتاب تئوری اقتصاد کلان 2 محمود روزبهان

(0)
(0)

پاورپوینت

پاورپوینت فصل پنجم 5 (نظریه مصرف و پس انداز  ) کتاب تئوری اقتصاد کلان 2 محمود روزبهان
رنگ و مدل کالا
پاورپوینت
تعداد
+
_
عدد
35,000 تومان
موجود

توضیحات

پاورپوینت فصل پنجم 5 (نظریه مصرف و پس انداز ) کتاب تئوری اقتصاد کلان 2 محمود روزبهان

در قالب ppt و در 31 اسلاید و قابل ویرایش

 


فهرست مطالب
مقدمه

فرضیه درآمد مطلق کینز

مروری بر فرضیه درآمد مطلق

فرضیه درآمد نسبی

دو مفهوم درآمد ،نسبی

تحلیل فرضیه درآمد نسبی

مشکلات همراه با فرضیه درآمد نسبی

فرضیه ادوار زندگی

الگوی اصلی فرضیه ادوار زندگی

مشکلات فرضیه ادوار زندگی

فرضیه درآمد دائمی

تحلیل فرضیه درآمد دائمی

مشکلات فرضیه درآمد دائمی

مسائل

 

نظریه مصرف و پس انداز
بحث کینز در مورد نقش تابع تقاضای کل در تعیین سطح درآمد و اشتغال ملی، بدون تردید پایه و اساس اقتصاد کلان را تشکیل میدهد در بین اجزاء تابع تقاضای کل تابع مصرف ،کل به دلیل آنکه درصد بزرگی از تقاضای کل را در بر میگیرد از اهمیت خاصی برخوردار است به همین سبب مصرف کل جزء کلیدی الگوی درآمد - مخارج و در نهایت الگوی ISO - LM است قانون روانشناختی» که کینز به عنوان اساس تابع مصرف به کاربرد چنان معقول به نظر می‌رسید که از طرف کمتر اقتصاددانانی مورد سؤال واقع شد براساس قانون روانشناختی کینز، مصرف با افزایش درآمد افزایش مییابد اما با نرخ کاهنده این همان چیزی است که در کتابهای مقدماتی اقتصاد کلان مطرح می.شود به عبارت دیگر، به نظر کینز با مشاهده کردار مردم میتوان به این مسأله. پی برد که مصرف و پس انداز) تابعی از درآمد جاری هستند.


در اواخر دهه ۱۹۴۰ براساس پاره ای مطالعات انجام شده چنین به نظر رسید که الگوی مصرف کینز دارای اشکالاتی است به خصوص برحسب مطالعات آماری و با آزمون فرضیه مصرف به این نتیجه رسیدند که اگر چه در کوتاه مدت کمتر از ده سال و همچنین آزمون با دادههای مقطعی نظریه کینز صحیح ا است، اما در بلند مدت و نیز براساس آزمون با دادههای سری زمانی فرضیه مصرف کینز صحیح نیست. نظریه کینز در مورد ارقام سری ،زمانی به طور ضمنی دو اصل را پیشنهاد میکند اولاً میل متوسط به مصرف با افزایش درآمد کاهش می‌یابد. ثانیاً، مصرف در محدوده ادوار اقتصادی با ثبات .است مطالعه اولیه توسط سیمون کوزنتس نشان داد که هیچیک از این دو اصل کاملاً صحیح نیستند. براساس مطالعه کوزنتس، میل متوسط به مصرف (APC) در بلند مدت یعنی از سال ۱۸۶۹ تا ۱۹۴۶ در آمریکا، کاهش نیافته است همچنین در طول ادوار اقتصادی میل متوسط به مصرف دچار نوسان شده است.

 

با طرح کم بها شدن نظریه کینز کند و کاو سریعی در جهت پیدا کردن تابع مصرف جدید شروع شد. به طوری که تا اواخر دهه ۱۹۵۰ چندین نظریه جدید ارائه شد. با وجود ارائه چندین نظریه مصرف جدید امروزه بیشتر تحقیقات براساس یکی از دو الگوی نظریه درآمد دائمی یک «نظریه ادوار زندگی» قرار دارد. در این فصل ابتدا نشان خواهیم داد که چرا تئوری مصرف کینز اهمیت خود را از دست داد و بدین ترتیب موجب تکامل تئوریهای جدید مصرف گردید. سپس در طول فصل اشاراتی در مورد کاربرد نظریات جدید مصرف در سیاستگذاریها خواهیم داشت

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

whatsuptelegrammailpinterest
logo

استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643