پاورپوینت فصل یازدهم 11 (حساب مستقل وجوه اختصاصی ) کتاب اصول و کاربرد حسابداری در سازمانهای دولتی و غیر انتفاعی نوشته داوود اقوامی و جعفرباباخانی ,

menuordersearch
academixfile.ir
قبلی
بعدی

پاورپوینت فصل یازدهم 11 (حساب مستقل وجوه اختصاصی ) کتاب اصول و کاربرد حسابداری در سازمانهای دولتی و غیر انتفاعی نوشته داوود اقوامی و جعفرباباخانی

(0)
(0)

پاورپوینت

پاورپوینت فصل یازدهم 11 (حساب مستقل وجوه اختصاصی ) کتاب اصول و کاربرد حسابداری در سازمانهای دولتی و غیر انتفاعی نوشته داوود اقوامی و جعفرباباخانی
رنگ و مدل کالا
پاورپوینت
تعداد
+
_
عدد
35,000 تومان
موجود

توضیحات

پاورپوینت فصل یازدهم 11 (حساب مستقل وجوه اختصاصی ) کتاب اصول و کاربرد حسابداری در سازمانهای دولتی و غیر انتفاعی نوشته داوود اقوامی و جعفرباباخانی

در قالب pptx و در 29 اسلاید و قابل ویرایش

 

 

فهرست مطالب

حساب مستقل وجود اختصاصی
تعریف در آمد اختصاصی
فرق درآمد اختصاصی با درآمد عمومی
ثبت حسابهای بودجه ای
مقررات مربوط به درآمد اختصاصی
عملیات حسابداری وصول درآمدها و پرداخت هزینه های اختصاصی
. عمليات حسابداری مربوط به پرداختهای اختصاصی قطعی و غیر قطعی)
عملیات حسابداری مربوط به درآمد اختصاصی واحدهای تابعه و نحوه انعکاس آن در دفاتر سازمان مرکزی

 

 

⦁  فرق درآمد اختصاصی با درآمد عمومی
⦁  درآمدهای عمومی اصولاً به درآمدهایی اطلاق میگردد که در جریان فعالیتهای عادی و خدمات روزمره وزارتخانه ها و مؤسسات دولتی حاصل شود و پس از تمرکز در حساب خزانه داری کل به مصارف عمومی دولت برسد با این ترتیب مصرف یا مصارف درآمدهای عمومی محدود به موارد خاص نبوده بلکه مجموع درآمدهای عمومی وزارتخانه ها و مؤسسات دولتی با توجه به اولویتها و بر اساس بودجه سالانه در جهت هزینه های جاری و عمرانی کشور به مصرف خواهد رسید.
⦁  ماده ۱۰ قانون محاسبات عمومی درآمد عمومی را به شرح زیر تعریف نموده است: «درآمد عمومی عبارت است از درآمدهای وزارتخانه ها و مؤسسات دولتی و مالیات و سود سهام شرکتهای دولتی و درآمد حاصل از انحصارات و مالکیت و سایر درآمدهایی که در قانون بودجه کل کشور تحت عنوان درآمد عمومی منظور می‌شود.
⦁  با مقایسه مشخصات درآمد عمومی و درآمد اختصاصی، وجوه تشابه و افتراق آنها به طور خلاصه به شرح زیر است
⦁    ۱. مجوز قانونی برای وصول و لزوم منظور شدن آنها در قانون بودجه کل کشور تحت عناوین مربوط جزو وجوه تشابه درآمدهای مورد بحث است.
⦁  .۲ موارد افتراق درآمدهای فوق عبارتند از:
⦁  الف موارد مصرف درآمدهای اختصاصی قبل از وصول آنها در قانون مربوط تعیین شده است در حالی که موارد مصرف درآمدهای عمومی کلی بوده و محدودیت خاصی برای مصرف آن وجود ندارد و پس از متمرکز شدن در خزانه با توجه به اولویتها به مصارف عمومی خواهد رسید.
⦁  ب مصرف درآمدهای اختصاصی معمولاً تابع مقررات و ضوابط خاص است، در حالی که مصرف درآمدهای عمومی عمدتاً تابع مقررات عمومی خواهد بود.

 

 

⦁  ثبت حسابهای بودجه ای
⦁  در بودجه مصوب سالانه ،دولت برای وزارتخانه ها یا مؤسسات دولتی که به موجب قوانین و مقررات مربوط مجاز به وصول درآمدهای اختصاصی شده اند، از یک طرف درآمد اختصاصی پیش بینی و از طرف دیگر در قسمت اعتبارات معادل درآمد پیش بینی شده اعتبار اختصاصی منظور می.گردد طبق تبصره ذیل ماده ۶۴ قانون محاسبات عمومی مصرف درآمدهای اختصاصی منحصراً در حدود بودجه مصوب مجاز است. درآمدهای اختصاصی که زاید بر میزان پیش بینی در بودجه مصوب وصول میگردد قابل مصرف نبوده و بایستی به حساب درآمد عمومی منظور شود به لحاظ رعایت تبصره فوق، وزارتخانه ها و مؤسسات دولتی برای نگهداری حساب درآمد اختصاصی ملزم به استفاده از حسابهای بودجه ای در سیستم حسابداری مورد عمل میباشند.
⦁  با فرض آنکه برای سازمان دولتی الف در بودجه مصوب سال ۶۵ دولت مبلغ ۱۵۰۰۰۰ هزار ریال درآمد اختصاصی پیش بینی و به همان میزان اعتبار اختصاصی منظور شده باشد ثبت آرتیکلهای مربوط به ثبت بودجه مصوب اختصاصی سازمان دولتی فوق به شرح زیر خواهد بود:
⦁                                                                                    بد                        بس
1..جاری با خزانه - بودجه اختصاصی                                ۱۵۰۰۰۰
⦁  اعتبارات مصوب                                                                                ۱۵۰۰۰۰

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

whatsuptelegrammailpinterest
logo

استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643