پاورپوینت فصل یازدهم 11 (کنترل کيفيت آماري SQC )کتاب مدیریت تولید و عملیات در سازمانهای تولیدی و خدماتی مولف سید حسینی و صفا
در قالب ppt و در 15 اسلاید و قابل ویرایش
قسمتی از متن فایل::
رقابت در دنياي امروز به گونه اي است که سازمان ها، کيفيت را به عنوان شرط لازم کالاها و خدمات خود مي دانند. بنابراين کنترل کيفيت امري حياتي است و با تعيين استانداردها، سنجش موارد و تحت کنترل و يافتن خطاها و اصلاح آن ها، کالاها و خدمات و يا فرآيندهاي سازماني را مي توان تحت کنترل قرار داد.
گام هاي اساسي در کنترل فرآيند
1-تعيين استانداردها
2- مقايسه ي موارد تحت کنترل با استانداردها
3- يافتن انحرافات
انواع نمودار کنترل
متغيرها (مشخصه هاي کيفي پيوسته)
مشخصاتي که از روش اندازه گيري حاصل مي شوند. مانند، وزن برنج، اندازه ي قطر بلبرينگ و... که در اين زمينه از نمودار کنترل X و R استفاده مي شود.
وصفي ها (مشخصه هاي کيفيتي ) نسبت ناقص
مشخصه هايي هستند که به کمک آنها مي توان درصد نقص ها را در کل فرآيند کنترل نمود. مانند، نسبت لامکپ سوخته به لامپ سالم، در اين زمينه از نمودارهاي p وnp استفاده ميشود.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643