پاورپوینت کتاب خانواده درمانی( نظریها فرایند و مداخلات) مترجمین یوسف زاده تیله نوئی کاشانیان و ملک زاده
در قالب pptx و در 101 اسلاید و قابل ویرایش.
توضیحات تکمیلی::
خانواده درمانی بین نسلی
درمانهای خانوادگی بین نسلی نشان میدهند چطور الگوهای خانوادگی تحت تأثیر نسلهای گذشته و حال قرار میگیرد و با بررسی مسائل گذشته، حال و آینده چطور میتوان تغییراتی در روند فعلی خانواده ایجاد کرد. در این فصل به بررسی دو مورد از نظریههای خانواده درمانی بین نسلی مشهور(نظریه نظامهای خانودگی بوئن و خانواده درمانی بافت نگر نگی) میپردازیم.
نظریه نظام های خانوادگی بوئن
گسترش نظریه موری بوئن
نظریه نظامهای خانوادگی بوئن را گسترش داد. این نظریه شاید فراگیرترین نظریه خانوده درمانی باشد که نه فقط بر فرآیندهای موجود در خانواده بلکه به همه سیستمهای زندگی میپردازد مفاهیم مربوط به نظریه بوئن در همه خانواده ها با توجه به میزان مختلف اضطراب آنها کاربرد دارد. بوئن بعد از دریافت مدرک روانپزشکی خود در کلینیک منینگر مشغول به کار شد و سپس به آنیستیتو بین المللی بیماریهای روانی رفت و به بررسی خانواده های بیماران اسکیزوفرن که دوره ای در آنجا بستری بودند و تعامل بین این افراد پرداخت بوئن سپس به دانشگاه جورج تاون رفت و در مرکز خانواده درمانی جورج تاون مشغول به کار شد پش از فوت بوئن نام این مرکز مطالعه خانواده درمانی را به مرکز بوئن تغییر دادند.
نظریه خانواده درمانی بافت نگر
توسعه دهنده نظریه
نظریه خانواده درمانی بافت نگر توسط ایوان بوزورمنی نگی توسعه یافت. وی در مجارستان متولد شد و مدرک پزشکی و روانپزشکی خود را دریافت کرد. تحت تأثیر نظریه های روانکاوی به ویژه فروید و فیربیرن بود. یکی از مؤثرترین درمانگران در توسعه نظریه های نگی در روابط اولیه کالمن گیارفای است که استاد ویرجینیا ستیر نیز بود. نگی در دهه ۱۹۵۰ به ایالات متحده مهاجرت کرد و از سال ۱۹۵۷ در انستیتوی روانپزشکی پنسیلوانیا شروع به کار نمود از سال ۱۹۵۸ او از خانواده علت درمانی برای درمان همه مراجعین خود استفاده میکرد. نگی بیشتر به تأکید بر مؤلفه های اخلاقی در روابط و فرآیند درمان و اهمیتی که برای مفاهیم عدالت و انصاف قائل ،بود شناخته شده است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643