پاورپوینت فصل هفتم 7 (راهنمای والدین برای افزایش تابآوری فرزندان )کتاب تاب آوری و نقش آن در ارتقلای سلامت روان نویسندگان اسماعیل عباسی زاغه و مریم لطیفیان در قالب pptx و در 10 اسلاید و قابل ویرایش
قسمتی از متن ::
برای اینکه بتوانید کودکان تاب آوری داشته باشید کافی است بعنوان والد یا مراقب کودک چند نکته را آموزش ببینید.
- بعنوان والد یا مراقب باید اولا رابطه امن و با کیفیت ی با کودک داشته باشید. رابطه ای که در آن کودک بداند با او همدلی میشود پیش داوری و قضاوت در موردش انجام نمیگیرد. رابطه امن یعنی کودک کاملا حس کند شما او را همیشه دوست خواهید داشت و از او حمایت خواهید کرد با هر طرز فکر سلیقه و تفکری که داشته باشد فرزند شماست و برای شما ارزش مند است. برای ایجاد رابطه امن باید یک رابطه کیفی داشته باشید کمیت آن مد نظر نیست کیفیت مهم است. اینکه برای بازی ،تفریح خرید تحصیل او وقت بگذارید و او را همراهی کنید مهم است او را با عنوانی چون دختر خوب / دختر ،بد پسر خوب / پسر بد نمیسنجید او را با رفتارهایش ارزیابی میکنید و بابت اشتباهات او را سرزنش نمیکنید.
- در مرحله بعد انتظارات واقع بینانه از او دارید یعنی کودک ،خود توانمندیها و نقاط قوت و ضعفش را میشناسید و چیزی که خارج از توانایی یا مهارت و یا علاقه اش باشد از او انتظار نخواهید داشت. وقتی فرزند شما علاقه به هنر دارد او را برای پزشکی یا مهندسی تحت فشار نمیگذارید
- بعنوان والد باید محیط و شرایط را برای کودک پیش بینی پذیر کنید یعنی از قرار دادن فرزندتان در شرایطی که غیر قابل پیش بینی باشد که باعث ایجاد فشار روانی و کاهش حس عزت او میشودخودداری کنید.
به فرزندتان آموزش دهید همه چیز تحت کنترل او نیست و او قادر به کنترل همه چیز نیست. مثلا او را برای عمل کردن در مواقع حوادث غیر قابل پیش بینی آماده کنید او را در مانورهای مربوط به زلزله و مهار آتش ثبت نام و همراهی کنید تا برای مواقع غیر قابل پیش بینی آماده باشد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643