پاورپوینت فصل چهارم 4 ( حسابداری عقود مبادله ای) کتاب حسابداری ابزارها و عقود مالی اسلامی دکتر ساسان مهرانی دکتر کرمی و رام روز
در قالب pptx و در 16 اسلاید و قابل ویرایش
فهرست مطالب
مرابحه:
شناسایی دارایی:
اندازه گیری دارایی:
حسابداری سود و زیان تحقق نیافته:
شناسایی سود:
حسابداری جریمه مالی عدم بازپرداخت اقساط:
اجاره:
حسابداری اجاره و اجاره به شرط تملیک استاندارد حسابداری مالی شماره (۸)
اجاره سپس بیع:
در استاندارد حسابداری مالی شماره ۲ دو روش برای اندازه گیری دارایی شده است :
:نخست اندازه گیری دارایی آماده برای فروش اقساطی به بهای خرید دوم اندازه گیری دارایی آماده برای فروش اقساطی به بهای خرید به علاوه هزینه های مستقیم مربوط به فرایند خرید.
سازمان حسابداری و حسابرسی نهادهای مالی ،اسلامی نهایتاً روش دوم را که هزینه های مستقیم مربوط به فرایند خرید را سرمایه ای مینماید، برگزید. استاندارد حسابداری مالی شماره ۲ همچنین دو رویکرد استفاده از ارزش متعارف و یا ارزش دفتری را برای ارزشیابی دارایی آماده برای فروش اقساطی در پایان دوره مدنظر قرار داد سازمان حسابداری و حسابرسی نهادهای مالی اسلامی با ین استدلال که داراییهای مذکور سرمایه گذاری محسوب میشوند و نه دارایی ثابت، رویکرد اول را بر میگزیند ،بنابراین اندازه گیری به ارزش متعارف شناسایی و اندازه گیری سود و زیان تحقق نیافته سرمایه گذاری را میسر میکند.
در سازمان حسابداری و حسابرسی نهادهای مالی اسلامی دو رویکرد محتمل شده است برای حسابداری سود و زیان تحقق نیافته بررسی شده است:
الف) ثبت سود و زیان تحقق نیافته در پایان دوره در سود و زیان؛
ب ثبت سود و زیان تحقق نیافته ناشی از ارزشیابی دارایی آماده برای فروش اقساطی به ارزش متعارف در حساب اندوخته حساب) اندوخته ارزش متعارف سرمایه گذاری و ارائه آن در صورت وضعیت ،مالی بین حقوق صاحبان حسابهای سرمایه گذاری محدود نشده و حقوق صاحبان سرمایه .
سازمان حسابداری و حسابرسی نهادهای مالی اسلامی به دلیل محتمل بودن تغییر ارزش داراییهای آماده برای فروش اقساطی پیش از فروش آنها، روش دوم را برگزید.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
استان: کردستان، شهرستان : سقز
شماره تماس:: 09189763156
ایمیل : omidarzy@yahoo.com
کد پستی : 6683193643